Firande med vietnamesiskt i Lund

Hej! Det var längesen! Efter 3,5 månad intensivt arbete med att lära mig ett nytt jobb och pendla så fick jag igår erbjudandet om en tillsvidareanställning istället för vikariat!!! Jag och Stoff firade med att äta på Thuy, en relativt ny restaurang i Lund med både veganska rätter och en hel del ekologiska råvaror. Jättegott!
 
 Fina Stoffi!
 
 Till förrätt blev det färska vietnamesiska vårrullar med ekologisk tofu, ekologiska böngroddar, risnudlar, mynta och kinesisk gräslök med inlagd morot, rättika, chili- och sojasås. 
 
 Huvudrätt i form av wokad ekologisk tofu med shiitake svamp, ananas, broccoli, paprika, ekologiska böngroddar, gul lök och morot. Till det fick vi ris och sojasås. 
 
Eftersom vi firade så blev det efterrätt PÅ EN MÅNDAG!!! Crème Brûlée alla dagar i veckan!
 

Ha en fin tisdag allihop!

/ Amanda
#1 - - Isabell Hedberg:

Grattis! :D

#2 - - Anonym:

Grattis, detta är du verkligen värd/mami

#3 - - Anonym:

Grattis! Är så stolt över dig och så glad för din skull <3 from giz