Börjar närma sig

Hej på er. Det var ett tag sedan. Efter en intensiv period med flera grupparbeten och tenta är det nu praktik som gäller för mig. Häromdagen förberedde vi utskicken av inbjudningarna till bröllopet. 
 
 
Blir du lite hungrig på kvällen och känner dig sugen på något gott, men vill samtidigt inte äta något onyttigt? Efter träning eller bara som mellanmål kör jag ibland på nötblandning och te. 
 
 
Denna gång hade jag cashewnötter, salta mandlar, pumpakärnor och russin. Bara en nöt, men känns som en nötblandning ändå. Till detta hade jag koffeinfritt rooibos te utan smaksättning. 
 
Visste ni att de flesta nötter innehåller kakeksiner vilket hjälper till vid viktnedgång? Tyvärr fastnar en del vid antalet kalorier (vilket inte har någon koppling till vikt, inte heller hälsa i övrigt) gällande nötter, mandlar etc. men de är fullproppade med vitaminer, mineraler och bra fetter som människan behöver. Nötter och mandlar är ofta bra även för hud och hår! 
 
/ Kristoffer

Bröllopsmässan i Malmö levererade

Idag var vi på Bröllopsmässan på Slagthuset i Malmö där vi fick massor av inspiration, tips och var med i många tävlingar. Amanda har skrivit upp sig för konsultation av brudbukett och köpt ett par fina örhängen. Dessutom var vi på modevisning med fantastiskt fina kläder.. hur ska vi välja? När vi kom hem beställde vi inbjudningskorten vi sneglat på de senaste dagarna. Det har inte varit lätt att välja, inte heller att skriva ihop dem. Starka viljor.. Men det blev bra till slut!
 
 
/ Kristoffer