Ren hud ger bra beskydd

Aleppotvålen anlände i fredags och nu har vi båda provat den i ansiktet och håret, på kroppen och dessutom haft en 20 % som handtvål. Vi ger ett högt betyg! Den känns fräsch, naturlig och fet vilket är vad huden blir glad av! Håret blir däremot inte fett utan snarare rent och lent och vi märker faktiskt inte någon skillnad mot andra varianter av tvål/schampo. 
 
 
I paketet låg även en tepåse och doften blandades fint med tvåldoften som även satt i omslagspappret!
 
--
 
I torsdags var vi iväg och tittade på potentiella bröllopslokaler och då vi kom hem med den rätta magkänslan är lokalen bokad. Första steget är därmed taget i planeringen, men mycket återstår, spännande!
 
 
Vad sägs om ett dopp?
 
--
 
Ostadigt väder de senaste dagarna. Igår föll snön både i Malmö och Lund, idag är det 18 grader. Veckan ser ut att bli en berg- och dalbana vädermässigt. Vad beror detta på? Sådana skiftningar i vädret som vi haft och kommer ha framöver, är de på grund av de pågående klimatförändringarna eller är de naturliga? Hur ser odlingen ut i framtiden om de grödor vi odlar i Sverige måste anpassa sig till ett nytt klimat? Och även om andra är på väg att introduceras, kräver de samma förutsättningar för att överleva som andra grödor. De skulle kunna anpassa sig, men klimatförändringarna gör det svårt. Växter och djur är inte vana vid stora förändringar i ekosystemen som nu driver oss vidare in i Antropocen.
 
Ena dagen snö, andra dagen vårkänslor, vad blir det imorgon? Nya tag för att lära sig mer om klimatförändringarna, den miljö vi lever i och är beroende av. 
 
/ Kristoffer