ResQ och Karma

Har tänkt skriva om detta länge nu, men lyckats glömma bort det. Kanske kan det vara för att vi ännu inte provat någon av dem då vi oftast lagar mat själv hemma. 
 
För ett tag sedan kom en app där affärer och restauranger säljer ut mat som skulle slängas för ett billigare pris. Nu har även en annan app kommit - det kanske finns fler? Tipsa gärna nedan i så fall. 
 
Ladda ned apparna ovan och leta efter erbjudanden var du vill. Ställ in din plats och aktivera notiser för att få erbjudanden, annars gå in och titta. Kan bli en fin restaurangmiddag hemma!
 
--
 
Igår kom beskedet att Green matmarknad vid turning turso i Malmö begärts i konkurs. Tråkigt givetvis. Det är en affär som velat slå sig in med konceptet att erbjuda ekologisk och ren mat, dvs så mycket mat som möjligt utan tillsatser. Nu har de istället konkursutförsäljning. Gå gärna dit om ni kan. 
 
--
 
Igår rapporterades det även hur mycket plast människan använt och hur mycket som försvunnit ut i vattendragen. Om jag ska vara ärlig trodde jag faktiskt att det var mer. Vilket fall som har detta enorma konsekvenser för vår framtid. Dör haven, dör troligtvis människan. Vi behöver haven av så många olika orsaker. Undvik plast i största möjliga mån. 
 
Ha en bra dag!
 
/ Kristoffer